filmrecension

Äntligen sett filmen jag väntat på länge, Flushed away. Engelsk animerad film. Handlar om en råttan Roddy (Hugh Jackman) som blir nerspolad i toaletten och hamnar i kloakerna. Där nere möter han Rita (Kate Winslet) som tillsammans ska ta sig upp till övre världen igen. Men The Toad (Ian Mckellen) ska naturligtvis sätta stopp för dom planerna och ödelägga resten av kloakstaden tillsammans med sin franske kusin Le Frog (Jean Reno). Mycket bra röstskådespelare måste jag säga.
Man märker att dom har inspirerats av Simpson ganska mycket i dom små detaljerna i humorn. Den är intensiv, vrickad och mycket ramla slå sig i skrevet humor. Lite väl mycket "engelsk" ibland. Men så har vi ju sniglarna eller vad det nu är för djur. De dyker upp överallt sjungande, skrikande och bara så gulliga.

7/10

Saturday night live

Att man ska vara så hockeyberoende. Kan bli irriterad resten av dagen efter en sån här förlust. Inte bara 3 poäng som står på spel när man möter AIK. Klackarna spelar en egen match, om städernas stolthet. Tyckte vi gjorde ett hyfsat jobb? Svårt att höra det själv när man står mitt i.
Varför drog en viss person före första perioden?

Någonting jag ser fram emot nu är att flytta hemifrån ihop med min Sussie. Som jag har saknat oerhört mycket senaste tiden. Ska bli så härligt träffas på nästa helg =)
Kanske inte ser fram emot på längst ute på örnäset så mycket men vi får leta efter nå bättre.

Farsan råkade välta sönder en ostrykt pärlfigur som jag har hållt på med ett tag. Inte gjorde det nå. Men av nån anledning känns det som att jag hade blivit mer irriterad om t.ex morsan hade gjort det.

Maybe man ska gå ner på the candy house och köpa lite twinkies?

Coldplay - The Hardest Part
Inte mina favoriter. Men gillar den låten.

Dagens träningspass.

Imorse var jag ute och skejtade med skrillorna på isen här på kallkällan. Lite kyligt var det ute och jäklarns tungt. Min kondition är lika med noll att åka skridskor nu för tiden. Det är en sak att vara ute och springa men att åka skridskor är helt eljest (då fick jag med ett lule ord också). Lungorna arbetar på ett helt annat sätt och efter några några minuter var jag helt slut.
Puck och skridskotekniken sitter kvar bra men skjuta gick mindre bra, fast vi får skylla det på isen. Det var hur som helst aldrig min grej.
HP sa för någon sen att jag spelade fult. Äh gjorde jag väl inte ;P Att sänka någon till isen med en tackling var nästan roligare än att göra mål.

Annars denna söndag då? jo tänkte väl bara läsa min bok, se my name is earl, spela heroes 5, laga mat, sortera lite bland mp3 och lyssna lite ny musik, hinner jag se en film också? Det är mycket nu!

almost friday

Äntligen lite vinter. Tyckte det kändes lite kyligt när jag gick hem från hockeyn. -19 visade det sig vara.

Anledningen till att Fidel Castro alltid har haft långt yvigt helskägg vad jag har hört är.. Att han tycker att man kan spendera tiden till bättre saker. Han slog ihop all rakningtid på en hel livstid och insåg att det blir ganska mycket. Till en början iaf, det blev nog lite hans grej efter ett tag =p jag menar, han kan ju leka diktator istället för att stå framför spegeln..

*har inte rakat mig 2007 ännu* ;P ¨
ok jag ljög, trimmade muschen lite i veckan...

*Supafly Inc - Moving Too Fast* En ny låt som har samplats lite från en av gamle phillan, phil collins låt till en partydänga. Gissar att den kommer spelas på krogarna mycket...

Knäppo

Knäppt. Gårdagens inlägg kom inte med.

Har idag anmält mig till en läkemedelsstudie. Om får göra det ska jag alltså testa nya läkemedel. Intressant. Kanske en svans börjar växa ut eller andra bieffekter =p man vet aldrig. Fast det brukar ge fruktansvärt mycket cash. Får ju se. Den börjar redan på onsdag isåfall.