Luleå vs Kiruna

Vilket dilemma. Hur tusan ska jag göra. Åka till Sussie i kiruna eller vara här i luleå på nyår? Har absolut ingen aning. Finns Kan vi inte skjuta upp nyårsafton en vecka iår?
+ Luleå: Säkert kort, Nyårsfest hos Frill. Blir garanterat kul.
+ Kiruna: Träffa Sussie, men förutom det vet jag inte alls hur det kommer bli.
Får ont i huvet av att tänka. Hoppas att en dröm inatt berättar för mig hur jag ska göra.

Alltså, luleå hockey fy fan vad dåliga ni är i boxplay. Helt sanslöst. 3 mål insläppta idag. Jag blir arg... och får huvudvärk.

Rekomenderar 2 låtar
Cacioppo - Merry Christmas Mr. Lawrence
Kenny G - Songbird

Chipsa

Önskar jag också var skapare av en festlig film på youtube.com
Monkey Island/Nintendo parodi filmen Peca visade för mig var fan kung. Men då klart måste du vara ett fan av dem för att förstå, vilket inte alla är.
kolla här iaf:

http://www.youtube.com/watch?v=GG7WYCt4SRo



Stillar just nu lugnet med Absolute Relax 2006. Ska forsätta bygga på pärlplattan också. Okej det är för kids bygga med sånt. Men det är ganska kul :) Känner harmonin i kroppen. Kanske man skulle göra sig en kopp te också. Då vore det fulländat.

Nytt ord jag och Peca hörde på världens mordernaste land "chipsa". Vi är inte riktigt säker på vad det egentligen betydde. Det är från 70-talet ? Men det är någonting i stil med att sitta ta det lugnt med vännerna, kanske röka en pipa, chilla bara.

Rubrik opåkommen.

Partydags igen var det igårkväll. Juldagen kryllar det alltid av folk ute på stan. Så mycket att vi inte kom in på Grace. Vi provade gå in på lite andra ställen när inte Grace funkade, t.ex: Lime, Bishops, Quality Hotel m.m. Men de var ju förstås från 23 så det gick ju inte. Men när vi hade gått varvet runt och var påväg ner till färjan och kolla vad det var för tillställning där fick jag en idé. En bra sådan. Ingången dom har på sommaren uppför trappan har dom ett galler. Klättrar man högst upp kunde man klämma sig över precis. Lite akrobatiskt men det gick. Gratis inträde och inget köande. Borde vara VIP-ingågen? ^^ Väl där inne var det ganska kul, bättre än att gå på den där transvestitfesten hos Joey &Co som Cujo/gänget for på. Det blev en helkväll med Klintan istället.

Så vad ska man hitta på sista kvällen nu innan man ska till jobbet igen? Förmodligen sitta hemma och Wii'a. Synd att jag inte köpte en till fjärrkontroll. Vill ju spöa brorsan i Wii sports. Kanske betäller en på nätet istället. Men sadans vad myche folk det var på stan. Aldrig varit med om liknande. Det var 20m kö i varenda butik för att betala. Sen var det 10m om man ville prova nå kläder. Men att på Game och Tradition att det var hemsk kö också? Där är det ju ingen större rea direkt. Hade man varit på humör kunde man ha shoppat lite kläder på Jack & Jones som hade 50% på allt! Butiken ska ju upphöra helt. Vars har dom tänkt man ska köpa kläder nu då? Det var min favvoklädbutik ju. Snyft.

Tyckte väl att lönen var extra stor den här månaden. Hade inte orkat öppna lönespec förrän nu och där såg att vi hade fått 1500kr i julbonus. Dessutom fick vi biobiljetter, chokladask och några grillverktyg? tror jag det är. Inte riktigt säker =p Men det är inte dåligt.

Magsjukan verkar gå friskt uppe i kiruna hemma hos Sussie så vet fortfarande inte vars det blir på nyår? Inte för att jag tror det skulle drabba mig. Min mage är av stål och jag är närmast odödlig mot sjukdomar muhahaha *evil monkey laugh*

Kanske jag borde ha större mål här i livet att se världen fara runt och resa och så. Som Peca. Men vadå jag har ju precis allt här i luleå. Förutom Sussie.. för tillfället ;-/

*2 Brothers On The 4th Floor - Living In A Video* lallala. Det slog mig. Fan vilken gay musik dom spelade på Grace. Bara massa Tranceäckel. Bättre än negerrappen dock.


Julafton.

Kanske man hinner med en liten julblogg innan maten serveras...

Igår var det lilla julafton hos Johnny som vanligt. Det var trevligt.
Men jag måste ändå slå ett slag för alla tvkanaler han har och speciellt VH1 och national geografic. Zappade mellan  top 50 hits of 2006 och en dokumentär om ishotellet. Undra om farsan kan ta dom på sina 8 favoriter? dom e fan kung.

Måste också gratulera min gode vän Cujo som fick en tidigt julklapp. Kammade tydligen hem 11000 dollar på poker i fredags. Tur att han inte hängde med på festen eller lirade livepoker som dom hade tänkt. Snacka om bra karma =p eller ska man säga att det lönar sig att vara osocial.
Tänk vad man hade kunnat göra med 80000kr ... * tv.. bil... slut*

Vars blir det fest immorn? och vars ska man ut? Stora frågor men ingen som vet. Men som allt annat vid den här helgen så är det väl tradition att inte veta nånting? Nyår är väl uttänkt iaf. Antingen kiruna eller fest hos Frill i byn? ole dole doff.

GOD JUL

Wii

Igår. Saik - LHF på ppv. Cujo och vinhandlarn Peca var på besök. Matchen slutade 2-2 (skit) borde varit vinst. Men vi tar dom nästa gång!!
Wii som dök upp i måndags. Riktigt skoj. Har suttit klistrad vid Rayman Raving Rabbids i 3 dagar nu. Rätt kul spela bowling / golf flera players igår. men det kan bli roligare när bättre spel kommer och när jag skaffat fler kontroller. Nånting jag ser fram emot mycket är att spela igenom nya zelda spelet. Just nu står föresten min mor och vevar lite tennis med stor inlevelse? ^_^

Snart vankas det julafton också. En dag som jag kommer måsta köra taxi på. Iaf en stund på förmiddagen. Men det kan vi offra oss för.
På lördag kommer vi ha "lilla julafton" hos Johhny i krokträsk. Nästan en tradition det där.
Och iår måste man väl gå ut på lulebornas favoritdag juldagen? Tidigare år har man ju gått ut på annandagen för att det är då ynglingarna går ut. Men nu när man har gått och blivit lite semi-mygga så måste man ju gå ut på juldagen. Hade hur som helst inte gått gå ut på annandagen då man jobbar dagen efter det.
Nyår kiruna? luleå?

Vet inte varför jag får känslan av det är fredag immorn? Det hade varit skönt. Vi slutar tydligen tidigare då redan efter lunchen som vi blir bjudna på på kalaskulan, hoppas det inte kommer vara jullbord? Känns som det kommer bli nog med sånt. Grymt trist det skulle vara utan snö på julafton, borde egentligen vara nånting man ska ta för givet men iår är det inte alls säkert. Verkar ska bli 6+ immorn =(

*Milky - Be My World*

Spela lite nu innan man ska sova, Hoj

Helgbloggning.

Såg just filmen Elf. Har alltid velat se den filmen därför att Will Ferrell är med i den. Den var rolig på Wills hysteriska sätt och hade en ganska mysig christmas story. Det var nog den näst bästa filmen med honom jag har sett. Efter Old School såklart.
Funderar om jag ska ta en promenad nu. Känner inte för sova. Även om jag är riktigt trött.
Blev ingen utgång för min del ikväll. Känner mig ändå rätt sugen och det var ju faktiskt ett tag sedan man var ut. Men just krogen har inte varit så kul på sistone. Cujo hade ont i huvet eller vad det var så han skulle inte heller. Resten av gänget ska säkert ut.
Blir kul att supa med parisarn när han kommer hem.

Somande till An unconvinient truth igår. Missade sista halvtimmen borde ta se det nu. Det var väl i samband med den filmen klimathotet och allt det i media trissades upp lite extra. Vilket det borde göra.
Såg tidigare idag också Live från rymden med Christer Fuglesang. Sveriges nya nationalhjälte. Prinsessan Victoria bland andra satt i en panel och pratade live med honom från rymden. Riktigt häftigt. Tror inte det är något annant land det råder så stor rymdfeber som i sverige. Undra om man kommer ihåg det här om 30 år?

Känns tomt med  en helg utan Sussie...

På måndag får jag mitt Nintendo Wii - Tjoooooo

*Bo Kaspers Orkester - En Man Du Tyckte Om*