More Cowbell!!

Puh. Känns som jag har varit igång hela dagen idag. Inarbeta lite tid på jobbet till klockan 18 ungefär. Sen bar det iväg till storheden för att shoppa lite (Rusta & Gröna Skylten). Ännu desto duktigare har jag varit efter jobbet. Planterat blommor, tvättat, dammsugit. Sussie sysslor =p. Trodde egentligen att jag skulle få mer tid över till Tv-spel och filmer av min smak när Sussie var i kiruna och bygger snögubbar eller vad man kan tänkas hitta på i snön. Näe så har det inte varit än så länge. Till helgen kanske. För det är ju FREDAG IMMORN! yay. Hoppas det blir ölning.
Jaja now what. Ska nog finna lugnet med lite pärlning.

*Fleetwood Mac - Seven Wonders* laalalala

Lazy sunday.

Min plan på bättre festivalplanering nästa gång:

  • Börja drick tidigt.
  • Gå in på området direkt dom öppnar.
  • Ta en bit god mat och drick några öl i ett trevligt öltält.
  • Gå ut från området och in till nån förfest.
  • Därefter kan man gå in senare igen till området för att se sina artister åka sina karuseller.
  • Helt enkelt skippa tälten efter kl 12. Helt enkelt för mycket folk bara.

Tycker att lulekalaset kunde varit lite roligare. Har varit bättre de andra åren. Tycker också att området har blivit allt för stort. Var bättre förut med den tidigare gatuplaneringen. Förutom bron över vägen då. Hur som helst glad att jag inte jobbar på söndagen, första gången? :)

Hade varit trevligt göra nånting. Se film, städa, pärla, gå ut på promenad. Vad som helst. Men istället sitter man här och Wikipedar. Stadsvapen, medeltemperaturer, militärflygplan, frimureri, you name it. Nåt som inte finns?

Just nu blev jag helt oväntat sugen på röka pipa. Hade ju varit  toppen med en balkong.

*Fleetwood Mac - Peacekeeper*